LeGracie Sicilie RIZOTO se sušenými rajčaty a olivami 240g

Neobsahuje lepek

Jako erupce sicilské sopky Etny představuje RIZOTO Sicilie LeGracie se sušenými rajčaty a olivami erupci dokonalých chutí ve vašich ústech. Bez lepku.

Dostupnost: Není skladem
Výrobce: LeGracie. Bellini s.r.o.
Kategorie: Hubnutí bez námahy
Bez lepku a s chutí!
Expedice: Dostupný na dotaz

Zavřete oči a představte si sluncem rozpálenou Sicílii, vůni sušených sladkých rajčat, zelené trsy voňavé bazalky a rozlehlé olivové háje… A teď otevřete oči a také sáček rizota s maskou sicilské vdovy, protože tohle vše v tomto rizotu najdete. LeGracie Sicilie RIZOTO se sušenými rajčaty a olivami pro jednoduchost a neokázalost známého italského tria – rajčata, olivy a bazalka vás dostane a nepustí. Rizoto Sicilie je určeno pro všechny, kteří mají rádi silné, výrazné a přesto jednoduché chutě, které zajišťují v rizotu sušená rajčata a olivy. Je to výborné samostatné hlavní jídlo, můžete ho servírovat jako přílohu k rybám a bílým masům, případně doplnit krevetami.

- doba varu 20 minut
- bez palmového tuku
- přirozeně bez lepku
- bez
přidaného glutamanu,
- bez přidání soli
, konzervantů a koření
- 3 porce v balení

Složení: kulatozrnná rýže 70%, sušená zelenina - směs mrkve, pastiňáku, petržele a kapusty, rýžové vločky, sušená rajčata 5%, sušené olivy 3%, sušená bazalka.

Výživové údaje na 100g suché směsi LeGracie Sicilie Rizoto
Energie 1480kJ/354kcal
Sacharidy 72g (z toho cukry 6,8g)
Bílkoviny 9,2g
Tuky 1,9g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,6g)
Sůl 0,54g (výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku).

Postup přípravy: Obsah sáčku orestujte krátce na mírném plameni v hrnci na olivovém oleji. Pak zalijte asi 500 ml vody a za častého míchání vařte 10 minut. Poté dolijte ješte 200 ml vody a vařte za častého míchání dalších 10 minut. Na závěr lehce osolte, pokapejte olivovým olejem extra virgin a promíchejte. Posypejte nastrouhaným parmezánem a ihned podávejte. Náš TIP: Při podlévání nahraďte 100ml vody kvalitním suchým bílým vínem. Pro zvýraznění chutí vložte na začátku vaření do rizota několik snítek rozmarýnu, které pokrm krásně provoní. Před servírováním je vyjměte.

Kontaktní formulář

* Povinné údaje


Vložit nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Souhlasím