LeGracie Peperone RIZOTO se dvěma druhy paprik 240g

Neobsahuje lepek

LeGracie Peperone RIZOTO se dvěma druhy paprik ideálně pro kombinaci s plátkem krkovičky z grilu. Nebo jako příloha k jakékoli rybě či plodům moře.

Dostupnost: skladem
Výrobce: LeGracie. Bellini s.r.o.
Kategorie: Hubnutí bez námahy
Bez lepku a s chutí!
Expedice: Skladem

47 Kč

Cena bez DPH: 40,87 Kč
Stará cena: 55 Kč
Ušetříte: 8 Kč, 15%
DOPRAVA již od 58,- Kč

LeGracie Peperone RIZOTO se dvěma druhy paprik uspokojí pořádné chlapy. Tohle rizoto si totiž na nic nehraje a jeho upřímné chuti kombinované s červenou a zelenou paprikou podlehne opravdu každý. Ale pozor, rizoto nepálí, takže ho můžete uvařit klidně celé rodině. Třeba jako víkendový oběd s plátkem krkovičky z grilu. Rizoto Peperone je také výborné jako samostatné hlavní jídlo. Nebo ho servírujte jako přílohu ke všem druhům ryb a plodům moře (ocení především ženy), jeho chuť výborně vynikne i s hovězím či vepřovým masem (varianta pro muže).

- 3 porce v balení
- doba varu - 20 minut
- bez lepku
- bez palmového tuku
- bez
přidané soli, glutamanu, konzervantů a koření.


Složení: Rýže kulatozrnná 70%, rýžové vločky 10%, sušená paprika zelená 5%, sušená paprika červená 5%, kukuřičné vločky, sušená cibule, sušená petržel nať.

Výživové údaje na 100g suché směsi Rizoto Peperone
Energie 1502kJ/358kcal
Sacharidy 75g (z toho cukry 3,3g)
Vláknina 8,0g
Bílkoviny 8,5g
Tuky 2,7g (z toho nas. mastné kyseliny 0,3g)
Sůl 0,03g (výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku).

Příprava: Obsah sáčku orestujte pár minut na mírném plameni v hrnci na olivovém oleji. Zalijte 500ml vody a za častého míchání vařte 10 minut. Poté dolijte ješte 200ml vody a vařte za častého míchání dalších 10 minut. Na závěr osolte a prokapejte olivovým olejem extra virgin. Lehce promíchejte. Posypejte nastrouhaným parmezánem a ihned podávejte. Náš TIP: Pokud chcete vyzkoušet rizoto jinak než s parmezánem, doporučujeme sýr Pecorino. Ten v kombinaci s paprikami vytvoří jedinečnou chuť!

Kontaktní formulář

* Povinné údaje


Vložit nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Souhlasím