LeGracie Mrkvová krémová polévka 100g

Neobsahuje lepek

LeGracie Mrkvová krémová polévka vhodná pro děti od 1 roku, celiaky a všechny milovníky hustých lahodných krémových polévek. Z pečlivě vybraných surovin.

Dostupnost: skladem
Výrobce: LeGracie. Bellini s.r.o.
Kategorie: Hubnutí bez námahy
Bez lepku a s chutí!
Expedice: Skladem

33 Kč

Cena bez DPH: 28,70 Kč
Stará cena: 37 Kč
Ušetříte: 4 Kč, 11%
DOPRAVA již od 58,- Kč

LeGracie Mrkvová krémová polévka bude chutnat všem malým objevitelům nových chutí od jednoho roku, či milovníkům lahodných krémových polévek. Pochoutka pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, lehce a bez lepku. Miska sladkého mrkvového krému LeGracie je dobrota, která zahřeje každého malého jedlíka u srdíčka. Lahodná, hustá a přitom jemná a lehce stavitelná:

- doba vaření 20 minut
- balení obsahuje 4 porce
- z pečlivě vybraných surovin
- vhodná pro děti
- bez lepku
- bez palmového tuku
- bez přidané soli, koření, glutamátu.

Složení: Mrkev 40%, kulatozrnná rýže, pohanka, sušené brambory, směs sušené zeleniny - celer, mrkev, pastiňák, petržel, kapusta.

Výživové údaje na 100g suché směsi mrkvové polévky:
Energie 1454kJ/347kcal
Sacharidy 74g (z toho cukry 20g)
Bílkoviny 9,2g
Tuky 1,4g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g)
Sůl 0,3g (sůl výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku).

Návod na přípravu: Obsah sáčku vsypte do hrnce a na mírném ohni krátce orestujte za stálého míchání na másle nebo olivovém oleji extra virgin. Po pár minutách, když se mix rozvoní, zalijte 1 l studené vody a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte 20 minut, občas promíchejte. Odstavte z varu a rozmixujte do jemného krému, jemně osolte a přidejte ½ polévkové lžíce panenského olivového oleje. Náš TIP: dětem od 3 let věku můžete do polévky nastrouhat velmi malé množství čerstvého zázvoru. Ten chuť mrkve zvýrazní.

Vyzkoušejte také recept - vegetariánské MRKVIČKOVÉ BURGERY:mrkvičkové burgery

1 balení LeGracie Mrkvová krémová polévka
2 vejce
sůl, pepř
lžíce rýžové mouky
lžíce olivového oleje

Postup: Předehřejte troubu na 200 stupňů. Polévku opražíme na sucho na pánvi a zalijme 200ml vody, stále mícháme na mírném ohni, dokud se voda nevyvaří (trvá to cca 5 minut). Pak necháme pod pokličkou dojít 5 minut. Vmícháme vejce, osolíme a přidáme lžíci rýžové mouky. Vytvoříme 3 burgery a na položíme na plech vyložený pečícím papírem, lehce rozmáčkneme lopatkou a pečeme cca 20 minut.

Kontaktní formulář

* Povinné údaje


Vložit nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Souhlasím